Angiv dit standardbud for annoncegruppe

En annoncegruppe er en samling annoncer, der alle bliver aktiveret af et delt sæt søgeord. Når du opretter en ny annoncegruppe, bliver du bedt om at oprette en annonce og en tilhørende søgeordsliste og om at angive et standardbud for annoncegruppen et (maks. CPC-bud). Med dette standardbud får du en nem metode til at administrere buddene for samtlige søgeord i din annoncegruppe. Du kan tilsidesætte standardbuddet for annoncegruppen for individuelle søgeord ved at hæve eller sænke deres maks. CPC på siden Søgeord.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sådan angiver du dit bud, når du opretter en ny annoncegruppe

1. Log ind på din Google Ads-konto
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen.
  3. Klik på navnet på den kampagne, du gerne vil føje en ny annoncegruppe til.
  4. Klik på plusknappen () for at oprette en ny annoncegruppe.
  5. Vælg en kampagne, og klik derefter på Opret annoncegruppe.
  6. Angiv din annoncegruppes navn samt standardbud og søgeord på den følgende side.
  7. Klik på Gem og fortsæt.

Prøv det nu

Sådan redigerer du standardbuddet for én eller flere annoncegrupper

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncegrupper på sidemenuen.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for den annoncegruppe eller de annoncegrupper, hvis maks. CPC-standardbud du vil redigere.
  4. Klik på Rediger bud på den rullemenu, der vises (Rediger).
  5. Angiv et nyt beløb, der som standard skal bruges som maks. CPC-bud.
  6. Klik på Anvend.

Prøv det nu

Bud på søgeordsniveau tilsidesætter din annoncegruppes standardbud

Hvis du angiver individuelle søgeords- eller placeringsbud, tilsidesætter de individuelle bud standardbuddene for annoncegruppen. Hvis din annoncegruppes standardbud f.eks. er 5,00 DKK, men du hæver buddet for ét søgeord til 6,00 DKK, gælder søgeordsbuddet, når dette ene søgeord udløser visning af din annonce.

Angiv budjusteringer for din kampagne

Du kan angive budjusteringer, som hæver eller sænker dine bud, når din annonce konkurrerer med andre om at blive vist på mobilenheder, bestemte lokationer og bestemte dage og tidspunkter. Du kan også angive budjusteringer på annoncegruppeniveau ved bestemte målretningsmetoder såom emner eller placeringer, hvis din kampagne kører på Displaynetværket. Budjusteringer kan give dig bedre kontrol over, hvor og hvornår din annonce vises.

Med automatisk budgivning sætter vi standardbuddene for dig

Hvis du har valgt manuel budgivning for din kampagne, kan du altid redigere dine standardbud

Hvis du foretrækker, at det hele kører automatisk, er automatisk budstrategi det rette for dig. Med automatisk budgivning slipper du for at bruge tid og kræfter på at gætte dig frem til, hvilke bud du skal angive for at nå dine effektivitetsmål. Hver type automatisk budstrategi er udviklet for at hjælpe dig med at opnå et konkret mål for din virksomhed, f.eks. maksimering af antallet af klik, antallet af konverteringer eller konverteringsværdien. Få flere oplysninger om automatisk budgivning.