Definir l'oferta predeterminada del grup d'anuncis

Un grup d'anuncis és una col·lecció d'anuncis que s'activen a partir d'un conjunt compartit de paraules clau. Quan creeu un grup d'anuncis nou, us demanarem que creeu un primer anunci i la llista de paraules clau per al grup. També haureu d'introduir l'oferta predeterminada del grup d'anuncis (cost per clic màxim [CPC màx.]). Aquesta oferta predeterminada és una manera pràctica de gestionar les ofertes que es fan per totes les paraules clau del grup d'anuncis. Podeu anul·lar l'oferta predeterminada del grup d'anuncis per a paraules clau concretes augmentant-ne o disminuint-ne el CPC màx. a la pàgina Paraules clau.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Com es pot definir l'oferta en crear un grup d'anuncis

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads
  2. Al menú de pàgines, feu clic a Campanyes.
  3. Feu clic al nom de la campanya a la qual vulgueu afegir un nou grup d'anuncis.
  4. Feu clic al botó del signe més  per crear un grup d'anuncis.
  5. Seleccioneu una campanya i feu clic a Crea un grup d'anuncis.
  6. Escriviu el nom, l'oferta predeterminada i les paraules clau del grup d'anuncis a la pàgina següent.
  7. Feu clic a Desa i continua.

Proveu-ho

Com es pot editar l'oferta predeterminada d'un o més grups d'anuncis

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines, feu clic a Grups d'anuncis.
  3. Marqueu la casella de selecció que hi ha al costat dels grups d'anuncis amb un CPC màx. predeterminat que vulgueu editar.
  4. Al menú desplegable Edita que es mostrarà, feu clic a Canvia les ofertes.
  5. Introduïu un altre import per a les ofertes de CPC màx.
  6. Feu clic a Aplica.

Proveu-ho

Les ofertes del nivell de paraula clau substitueixen l'oferta predeterminada del grup d'anuncis

Si establiu ofertes individuals per a paraules clau o per a ubicacions, substituiran l'oferta predeterminada del grup d'anuncis. Per exemple, si l'oferta predeterminada del grup d'anuncis és de 0,50 €, però augmenteu l'oferta d'una paraula clau a 0,60 €, s'aplicarà aquesta oferta sempre que aquesta paraula clau activi l'anunci.

Definir ajustos d'oferta per a una campanya

Podeu definir ajustos d'oferta per augmentar o disminuir les ofertes quan els anuncis competeixin per mostrar-se en dispositius mòbils, en determinades ubicacions o en hores o dies concrets. També podeu definir ajustos d'oferta del nivell de grup d'anuncis per als mètodes de segmentació, com ara temes o emplaçaments, si la vostra campanya es publica a la Xarxa de Display. L'ajust de les ofertes permet controlar quan i on es publiquen els anuncis.

Amb les ofertes automàtiques, establim automàticament les ofertes predeterminades

Si heu decidit fer ofertes manuals per la campanya, podeu editar les ofertes predeterminades en qualsevol moment.

Si com a gestor del compte preferiu un enfocament més passiu, és possible que l'estratègia d'oferta automàtica sigui la millor opció. Amb les ofertes automàtiques, us estalvieu la major part de la feina i de les suposicions a l'hora de definir ofertes per assolir els objectius de rendiment. Cada tipus d'estratègia d'oferta automàtica està dissenyada per ajudar-vos a assolir un objectiu concret per a la vostra empresa, com ara la maximització de clics, de conversions o del valor de conversió. Obteniu més informació sobre les ofertes automàtiques.