Tilibudjetin luominen

Kuukausilaskutusta käyttävien mainostajien on laadittava tilin budjetti, jonka avulla voidaan hallita tiettynä ajanjaksona käytettyä rahasummaa. Tässä artikkelissa kerrotaan ohjeet tilibudjetin luomiseen, muokkaamiseen ja poistamiseen.

Ennen kuin aloitat

• Tilibudjetit ovat käytettävissä vain tileillä, joiden maksuasetuksena on kuukausilaskutus.
  • Jos käytät automaattisia tai manuaalisia maksuja, voit pitää kulut kurissa kampanjabudjettien avulla.
  • Budjetin luominen edellyttää, että sinulla on normaalit tai järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet Google Ads ‑tilin tai Google Adsin hallinnoijan tilin maksuprofiiliin.

Uuden budjetin luominen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
    Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta . Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.
  3. Valitse vasemmalta navigointivalikosta Tilibudjetit ja klikkaa +Budjetti-painiketta.
  4. Jos haluat käyttää sopimusta kaikissa uusissa budjeteissa, valitse Palvelusopimus-osion vaihtoehto Käytä yleistä palvelusopimusta. Muussa tapauksessa valitse Luo uusi sopimus.
  5. Valitse Budjetti-kohdasta Rajoittamaton, jos et halua, että kaikkien Google Ads ‑kampanjoidesi yhteenlaskettu kulutus on rajoitettu tiettyyn summaan. Jos haluat mieluummin rajoittaa kaikkien Google Ads ‑kampanjoidesi yhteenlaskettua kulutusta, valitse Budjetti-kohdan toinen vaihtoehto ja lisää haluamasi summa.
  6. Valitse Pyydetty alkamispäivä ja tarvittaessa Päättymispäivä.
  7. Anna Budjetin nimi ja halutessasi Ostotilaus ja/tai Huomautukset.
  8. Klikkaa Tallenna.

Muistettavaa

Mainosten näyttäminen lopetetaan tililläsi, jos budjettisi käytetään loppuun tai määrittämäsi päättymispäivä saavutetaan. Tarkista tilibudjettisi säännöllisesti varmistaaksesi, että mainosten näyttäminen jatkuu keskeytyksettä.

Budjetin poistaminen, lopettaminen ja muokkaaminen

Haluatko muuttaa tilisi budjettia? Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
    Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta . Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.
  3. Valitse vasemmalta navigointivalikosta Tilibudjetit ja etsi budjettitilaus, jonka haluat poistaa tai lopettaa tai jota haluat muokata.
  4. Kun olet löytänyt haluamasi budjetin, siirry Toiminnot-sarakkeeseen. Jos haluat poistaa budjetin, jota ei ole vielä aktivoitu tai tarkistettu, klikkaa Peruuta. Voit lopettaa aktiivisen budjettitilauksen klikkaamalla Lopeta.
  5. Jos haluat muokata budjettia, klikkaa Muokkaa. Tässä voit muuttaa budjettiasi, sen lopetuspäivää, nimeä, ostotilausta tai huomautuksia.
  6. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.

Jos muokkaat aktiivista budjettia tai budjettia, joka odottaa aktivointia tai tarkistusta, tästä ilmoitetaan Tilibudjetit-sivun taulukossa. Pyydetyt muutokset näkyvät taulukossa kursivoituina alkuperäisen budjetin alla. Jos haluat alkuperäisen budjetin jäävän voimaan, klikkaa Peruuta. Jos poistat alkuperäisen budjetin, sekä budjetti että pyydetyt muutokset poistetaan.