Jeg har oprettet et kontobudget, men mine annoncer vises ikke

Nogle gange vil du muligvis opleve, at dine annoncer ikke vises, selvom du har oprettet et kontobudget. Ud over at du når din slutdato eller dit ønskede forbrug, er her også nogle andre årsager til, at dette kan ske:

Dine kampagner er måske defineret, og dine annoncer er klar, men annoncerne bliver ikke vist, før startdatoen er indtruffet. Sædvanligvis anbefaler vi at sætte den ønskede startdato hurtigst muligt.

Hvis du bruger den nye Google Ads-oplevelse, kan du ikke se tandhjulsikonet () på din konto. Du skal i stedet klikke på værktøjsikonet () øverst til højre. Du finder Fakturering og betalinger under overskriften "Konfiguration".

Løsning: Vent på, at startdatoen indtræffer, eller juster den på din budgetordre. Hvis du gerne vil justere ordren, skal du klikke på tandhjulsikonet på din Google Ads-konto og vælge Fakturering. Klik derefter på linket Kontobudgetter på siden. Find din ordre, og klik på Rediger.

Dit kontobudget afventer muligvis godkendelse og aktivering. Hvis der f.eks. kræves en serviceaftale, er budgettet "Under gennemgang", indtil aftalen er accepteret og godkendt. Når alle de nødvendige trin er udført, skifter budgettets status til "Afventer". Når den ønskede startdato derefter indtræffer, bliver den "Aktiv", hvorefter dine annoncer kan blive vist.

Løsning: Vent, til kontobudgettet blive godkendt og aktiveret.

• Den valgte startdato for budgettet er endnu ikke indtruffet.
  • Budgettet er ikke godkendt.