Fjern annonser

Hvis du ikke lenger ønsker å kjøre en eller flere av annonsene dine, kan du fjerne dem. Når du har fjernet annonser, vises de ikke lenger i kampanjen din, og det er ikke mulig å gjenopprette dem. Du kan imidlertid fortsatt gå gjennom tidligere resultater for fjernede annonser. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du fjerner annonser, én og én eller flere samtidig.

Fjerning av annonser

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser og utvidelser i sidemenyen til venstre.
  3. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av annonsen du vil fjerne.
  4. Klikk på Endre-rullegardinmenyen øverst i tabellen for annonsestatistikk.
  5. Velg Fjern.

Vær oppmerksom på følgende

Når annonsen din er fjernet, kan du ikke slå den på på nytt. Du kan imidlertid fortsatt gjennomgå resultatene for annonsen du har fjernet, ved å klikke på menyen med tre prikker øverst til høyre i tabellen og velge «Vis elementer som er fjernet». Annonser som er fjernet, vises nå i statistikktabellen din.

Fjerning av flere annonser

Hvis du ønsker å gjøre endringer for eksempel i flere kampanjer, annonser eller annonsegrupper, er det lurt å bruke masseopplastinger eller AdWords Editor. Med begge disse alternativene kan du laste ned et regneark, gjøre endringene utenfor internett og så laste opp endringene til kontoen din.

Tips

• Vurderer du å fjerne annonser med dårlige resultater? Følg anbefalingene våre for å lage relevante annonser av høy kvalitet, slik at du kan oppnå bedre resultater.
  • Prøv å sette annonsene dine på pause i stedet for å fjerne dem. Du kan sette annonser på pause og lage nye, for å eksperimentere med ulike annonsetekster. Du kan også sammenligne resultatene for annonsene som er satt på pause, med resultatene for de nye annonsene.

Link til beslektet innhold