Fjern annonser

Hvis du ikke lenger ønsker å kjøre en eller flere av annonsene dine, kan du fjerne dem. Når du har fjernet annonser, vises de ikke lenger i kampanjen din, og det er ikke mulig å gjenopprette dem. Du kan imidlertid fortsatt gå gjennom tidligere resultater for fjernede annonser. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du fjerner annonser hver for seg eller samtidig.

Fjerning av annonser

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Naviger til Annonser-fanen.
  4. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av annonsen du vil fjerne. Select an ad
  5. Klikk på Rediger-rullegardinmenyen øverst i annonsestatistikktabellen. Delete selected ad
  6. Velg Fjern-statusen på rullegardinmenyen for å fjerne annonsen din.

Vær oppmerksom på følgende

Når annonsen din er fjernet, kan du ikke gjenopprette den. Du kan imidlertid fremdeles gjennomgå resultatene oppnådd med annonsen som er fjernet, ved å velge Alle annonser fra Alle annonser som ikke er fjernet-rullegardinmenyen ovenfor diagrammet ditt.

Fjerning av flere annonser

Hvis du ønsker å gjøre endringer for eksempel i flere kampanjer, annonser eller annonsegrupper, er det lurt å bruke masseopplastinger eller AdWords Editor. Med begge disse alternativene kan du laste ned et regneark, gjøre endringene utenfor internett og så laste opp endringene til kontoen din.

Tips

• Vurderer du å fjerne annonser med dårlige resultater? Følg anbefalingene våre for å lage relevante annonser av høy kvalitet, slik at de oppnår bedre ytelse og forbedrede resultater.
  • Prøv å sette annonsene dine på pause i stedet for å fjerne dem. Du kan sette annonser på pause og lage nye, for å eksperimentere med ulike annonsetekster. Du kan også sammenligne resultatene for annonsene som er satt på pause, med resultatene for de nye annonsene.

Link til beslektet innhold