Konfigurer en reservebetalingsmåte

Hvis du bruker automatisk betaling, må du ha én betalingsmåte definert som primær betalingsmåte. Du kan også legge til et reservekredittkort i kontoen din, slik at du har et sikkerhetsnett. Hvis det primære betalingsalternativet ditt av en eller annen grunn ikke virker, belaster vi kostnadene på reservekredittkortet ditt. Dette sørger for at annonsepubliseringen fortsetter.

Hvis du bruker den nye utgaven av Google Ads, vises ikke tannhjulikonet  i kontoen din. Klikk i stedet på verktøyikonet øverst til høyre. Du finner Fakturering og betalinger under Konfigurasjon-overskriften.

Slik konfigurerer du et sekundært betalingsalternativ:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på tannhjulikonet , og velg Fakturering og betaling. Gå til faktureringssiden
  3. Klikk på Betalingsmåter-linken til venstre på siden.
  4. Finn betalingsmåten, og klikk på Angi som primær- eller Angi som reserve-linken.

Vær oppmerksom på følgende

Du kan angi et kreditt- eller debetkort som reservemåte (i de fleste land), men ikke en bankkonto.

Linker til beslektet innhold