Konfigurer en alternativ betalingsmåte i Google Ads

Hvis du bruker automatiske betalinger, må du ha én betalingsmåte definert som primær betalingsmåte. Du kan også legge til et reservekredittkort i kontoen din, som et slags sikkerhetsnett. Hvis den primære betalingsmåten din ikke fungerer av en eller annen grunn, blir kostnadene belastet reservekortet. Dermed er du sikret at annonsene dine fortsatt kan bli vist.

Sånn konfigurerer du en alternativ betalingsmåte:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet , og velg Fakturering og betalinger. Gå til fakturering
  3. Klikk på Betalingsmåter-linken til venstre på siden.
  4. Finn betalingsmåten, og klikk på Angi som primær- eller Angi som reserve-linken.

Vær oppmerksom på følgende

Du kan angi et kreditt- eller debetkort som reservemåte (i de fleste land), men ikke en bankkonto.

Linker til beslektet innhold