Varamaksutavan määrittäminen Google Adsissa

Jos käytät automaattisia maksuja, sinun on määritettävä yksi maksutapa ensisijaiseksi. Voit lisätä tilillesi myös varaluottokortin, joka toimii toissijaisena maksutapana. Jos ensisijainen maksutapasi ei jostain syystä toimi, veloitamme maksun varaluottokortiltasi, jotta mainostesi näyttämistä voidaan jatkaa. Näin varmistetaan, että mainoksesi näkyvät keskeytyksettä.

Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta . Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.

Määritä varamaksutapa seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut. Siirry suoraan laskutussivulle
  3. Klikkaa sivun reunassa näkyvää Maksutavat-linkkiä.
  4. Etsi haluamasi maksutapa ja klikkaa Määritä ensisijaiseksi- tai Määritä varamaksutavaksi ‑linkkiä.

Huomioitavaa

Varamaksutavaksi voidaan määrittää luottokortti tai (useimmissa maissa) maksukortti. Pankkitiliä ei voi määrittää varamaksutavaksi.