Konfigurer en alternativ betalingsmetode i Google Ads

Hvis du bruger automatiske betalinger, skal du have én betalingsmetode, der er angivet som den primære. Du kan også føje et alternativt betalingskort til din konto som en ekstra sikkerhed. Hvis din primære betalingsmetode af en eller anden årsag ikke fungerer, debiterer vi omkostningerne på dit alternative betalingskort. Dette sikrer, at dine annoncer fortsat bliver vist.

Følg nedenstående fremgangsmåde for at konfigurere en alternativ betalingsmetode.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet , og vælg Faktureringsindstillinger under "Fakturering". Gå til Fakturering
  3. Klik på linket Betalingsmetoder i kanten af siden.
  4. Find din betalingsmetode, og klik på linket Angiv som primær betalingsmetode eller Angiv som alternativ betalingsmetode.

Bemærk!

Din alternative betalingsmetode kan være et kreditkort eller (i de fleste lande) et betalingskort, men ikke en bankkonto.