Ventende faktureringsinformasjon

Av og til ser du statusen «venter» ved siden av visse opplysninger på Fakturering-fanen i Google Ads. Det er i så fall ingen grunn til bekymring. Dette betyr bare at vi kontrollerer at endringene i kontoen din er riktige.

Når kontoinformasjon oppdateres, dobbeltsjekker vi denne informasjonen, og du kan bli bedt om å bekrefte endringene. Her er noen eksempler på dette:

• Bekreftelse av virksomhetens navn, adresse og skatteopplysninger før kontoen blir godkjent for månedlig fakturering.
  • Din godkjenning av endringer som en salgsrepresentant foretar på dine vegne, før vi oppdaterer kontoen.

Gjennomgangen er vanligvis ferdig innen to virkedager. Sjekk e-postkontoen din eller ta kontakt med din primære faktureringskontakt i tilfelle vi venter på svar for å kunne fullføre gjennomgangen.

Hvis du ønsker mer informasjon om hva som inngår i en gjennomgang, klikker du på knappen Detaljer ved siden av varselet som viser at du har informasjon som venter på gjennomgang.

Fremgangsmåten videre