Segmentti: Määritelmä

Luokka (kuten mainostyyppi tai viikonpäivä), jonka voit lisätä kampanjasi taulukoihin ja kaavioihin järjestääksesi tehokkuustietosi kyseisen ehdon mukaan.

• Voit lisätä laite‑ ja viikonpäiväsegmentit, jotka auttavat saamaan selville, minä päivinä asiakkaat todennäköisemmin näkevät mainoksesi mobiililaitteillaan.
  • Käytä aikasegmenttejä (kuten kellonaika tai tietyt kuukaudet), jotta voit analysoida tehokkuuden muutoksia entistä tarkemmin. Jos esimerkiksi ryhmittelet tiedot viikonpäivän mukaan ja huomaat, että mainosten tehokkuus on selkeästi erilainen lauantaisin, voit muokata hintatarjouksesi vastaamaan käyttäjien toimintaa.
  • Käytettävissä olevat segmentointivaihtoehdot määräytyvät sen mukaan, katsotko avainsana‑, mainos‑, mainosryhmä‑ vai kampanjataulukoita.

Huomioitavaa

Sarakkeissa ei välttämättä näy arvoja, jos otat käyttöön yhteensopimattoman segmentin. Esimerkiksi konversioihin perustuvat segmentit, kuten konversiotapahtuma ja ‑viive, toimivat vain konversioihin liittyvien sarakkeiden kanssa (Konversiot, Kaikki konv. ja Konversioarvo). Sen sijaan muut sarakkeet, kuten Klikkaukset, Näyttökerrat ja Hinta, sisältävät tyhjän arvon "--", kun konversioihin perustuva segmentti otetaan käyttöön.