Muutoshistoria

Työkalu, josta näet kahden viime vuoden aikana tilille tekemäsi muutokset. Näytä esimerkiksi kampanjan keskeytysajankohtaan, avainsanan lisääjään ja aiempien budjettiesi summiin liittyvät muutostiedot.

• Voit nähdä tietyn aikavälin kaikki muutokset tai suodattaa tulokset muutostyypin (esimerkiksi budjettimuokkausten tai avainsanamuutosten) perusteella. Voit myös nähdä tietyn kampanjan tai mainosryhmän muutokset.
  • Muutoshistoriatyökalussa näkyy aikajanalla jokainen muutos mäpättynä tilidataan (esimerkiksi impressioihin, klikkauksiin, konversioihin, klikkausprosenttiin ja kuluihin). Vertaamalla muutoksia tulosdatan aikajanaan voit selvittää, mitkä muutokset ovat vaikuttaneet tuloksissa tapahtuneisiin muutoksiin.
  • Jos olet antanut muille pääsyn tilillesi heidän omilla kirjautumistunnuksillaan, tämän työkalun avulla voit myös tarkistaa, kuka on tehnyt tietyt muutokset.
  • Voit nähdä muutoshistoriadatan kontekstissa poistumatta kampanjataulukosta. Valitse kampanjataulukosta (vasemmalta kunkin nimen vierestä) kampanjat, jotka haluat nähdä, ja klikkaa taulukon yläpuolelle näkyviin tulevasta sinisestä paneelista Muutoshistoria.
Huom. Pääset muutoshistoriaan kolmella tavalla.
  • Pääset muutoshistoriaan Kampanjat- tai Mainosryhmät-sivulta.
    1. Valitse kampanja tai mainosryhmä merkitsemällä ruutu valituksi.
    2. Klikkaa Muutoshistoria, niin näet muutokset valitulta aikaväliltä.
    3. Muutokset tulevat näkyviin oikealla olevaan liukusäädinpaneeliin.
  • Pääset muutoshistoriaan työkaluvalikon vaihtoehdon kautta tai voit siirtyä suoraan työkaluun osoitteesta ads.google.com/ch/ChangeHistory.

Aiheeseen liittyvä linkki