Ændringshistorik

Et værktøj, der viser de ændringer, som du har foretaget på din konto i de seneste to år. Du kan se detaljerede oplysninger om ændringerne, f.eks. hvornår din kampagne har været sat på pause, hvem der har tilføjet et søgeord, og hvilke beløb der har været brugt i dine tidligere budgetter.

• Du kan se alle ændringer for et bestemt datointerval, filtrere resultaterne efter ændringstype (f.eks. budgetjusteringer eller søgeordsændringer), eller du kan se ændringer for en bestemt kampagne eller annoncegruppe.
  • Værktøjet Ændringshistorik viser hver ændring på en tidslinje, der er knyttet til dine kontodata (f.eks. eksponeringer, klik, konverteringer, klikfrekvens og pris). Du kan sammenligne dine ændringer med tidslinjen for effektivitetsdata, så du kan se, hvilke ændringer der kan have bidraget til ændringerne i din effektivitet.
  • Hvis du har givet andre adgang til din konto med deres eget login, kan du også bruge værktøjet til at se, hvem der har foretaget bestemte ændringer.
  • Du finder Ændringshistorik på menuen "Værktøjer" eller ved at gå direkte til værktøjet på ads.google.com/ch/ChangeHistory

Sådan bruger du ændringshistorikken
Se flere artikler