Ændringshistorik

Et værktøj, der viser de ændringer, som du har foretaget på din konto i de seneste 2 år. Du kan se detaljerede oplysninger om ændringerne, f.eks. hvornår din kampagne har været sat på pause, hvem der har tilføjet et søgeord, og hvilke beløb der har været brugt i dine tidligere budgetter.

• Du kan se alle ændringer for et bestemt datointerval, filtrere resultaterne efter ændringstype (f.eks. budgetjusteringer eller søgeordsændringer), eller du kan se ændringer for en bestemt kampagne eller annoncegruppe.
  • Værktøjet Ændringshistorik viser hver ændring på en tidslinje, der er knyttet til dine kontodata (f.eks. eksponeringer, klik, konverteringer, klikfrekvens og pris). Du kan sammenligne dine ændringer med tidslinjen for effektivitetsdata, så du kan se, hvilke ændringer der kan have bidraget til ændringerne i din effektivitet.
  • Hvis du har givet andre adgang til din konto med deres eget login, kan du også bruge værktøjet til at se, hvem der har foretaget bestemte ændringer.
  • Du kan få vist data for ændringshistorik kontekstuelt uden at forlade kampagnetabellen. I kampagnetabellen skal du vælge de kampagner, du vil have vist (til venstre ud for deres navne), og derefter klikke på "Ændringshistorik" i det blå panel, der vises over tabellen.
Bemærk! Du kan få adgang til din ændringshistorik på 3 måder.
  • Du kan få adgang til ændringshistorikken på siden "Kampagner" eller "Annoncegrupper".
    1. Vælg en kampagne eller annoncegruppe ved at markere afkrydsningsfeltet.
    2. Klik på "Ændringshistorik" for at se ændringer inden for det valgte datointerval.
    3. Ændringerne vises i et skyderpanel i højre side.
  • Du kan få fuld adgang til din ændringshistorik via valgmuligheden i menuen "Værktøjer", eller du kan gå direkte til værktøjet ved at gå til ads.google.com/ch/ChangeHistory.

Relateret link