Historial de canvis

L'historial de canvis és una eina que indica els canvis que s'han realitzat al compte durant els darrers dos anys. Hi trobareu els detalls de canvis com ara quan heu posat en pausa una campanya, qui ha afegit una paraula clau o quins imports teníeu en pressupostos anteriors.

• Podeu consultar tots els canvis fets durant un interval de dates concret, filtrar els resultats per tipus de canvi (com ara ajustos de pressupost o modificacions de paraules clau) o veure els canvis d'una campanya o d'un grup d'anuncis concrets.
  • L'historial de canvis mostra cada canvi en una cronologia, assignat a les dades del vostre compte (com ara les impressions, els clics, les conversions, la ràtio de clics d'entrada i el cost). La comparació dels canvis amb la cronologia de les dades de rendiment us pot ajudar a saber quins canvis poden haver afectat el vostre rendiment.
  • Si heu donat accés a altres usuaris al vostre compte amb les seves pròpies dades d'inici de sessió, també podeu utilitzar l'eina per veure qui ha realitzat determinats canvis.
  • Podeu veure les dades de l'historial de canvis contextualment sense sortir de la taula de campanyes. A la taula de campanyes, seleccioneu les campanyes que vulgueu veure (a l'esquerra, al costat dels noms) i, a continuació, feu clic a "Historial de canvis" al tauler blau que hi ha sobre la taula.
Nota: hi ha tres maneres d'accedir a l'historial de canvis.
  • Podeu accedir a l'historial de canvis des de la pàgina "Campanyes" o "Grups d'anuncis".
    1. Marqueu la casella de selecció per seleccionar una campanya o un grup d'anuncis.
    2. Feu clic a "Historial de canvis" per veure els canvis fets durant l'interval de dates seleccionat.
    3. Els canvis es mostraran en un tauler del control lliscant que hi ha a la dreta.
  • Podeu accedir a l'historial de canvis complet a través de l'opció del menú "Eines" o bé accedir-hi directament des de la pàgina ads.google.com/ch/ChangeHistory.

Enllaç relacionat

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now