Hvorfor bliver der vist en @gtempaccount.com-mailadresse, når jeg er logget ind på Google Ads?

Hvis du ikke har flyttet dine data eller valgt en ny kontomailadresse, der skal knyttes til dine data, vil du se en midlertidig mailadresse, når du logger ind på en modstridende Google-konto, som har Google Ads installeret. Du kan ændre dette ved at knytte din organisationsmailadresse eller din personlige mailadresse til Google Ads.

Selvom du ser en @gtempaccount.com-mailadresse, når du er logget ind på Google Ads, er din adgangskode og dine sikkerhedsindstillinger ikke ændret. Du vil fortsat kunne logge ind på Google Ads med din tidligere mailadresse og adgangskode.