Pacific Time (PST eller PDT)

Dette viser til den amerikanske tidssonen i Googles hovedkvarter i Mountain View i California. Denne tidssonen brukes i kontoen din hvis du ikke velger noen tidssone når du konfigurerer kontoen.

• Når du oppretter en Google Ads-konto, må du velge en tidssone som skal brukes i forbindelse med rapporter, statistikk og fakturering. Hvis du ikke har valgt noen lokal tidssone, brukes Pacific Time som standard. Det er da denne tidssonen som legges til grunn i rapportene og syklusene for dagsbudsjettene dine.
  • Datoene og klokkeslettene oppført i kontoen din kan vise til Pacific Standard Time (PST) eller Pacific Daylight Time (PDT) – alt etter om det er sommertid eller ikke. Bare én time skiller PST og PDT, og sistnevnte er sommertid.
  • Hvis du ved et uhell velger feil tidssone, kan du ikke endre den i kontoen din. Da må du kontakte oss.