Stillehavskysten (standardtid eller sommertid)

Den amerikanske tidssonen for Googles hovedkvarter i Mountain View i California. Denne tidssonen brukes for kontoen din hvis du ikke valgte en tidssone da du konfigurerte kontoen.

• Når du oppretter en Google Ads-konto, velger du en tidssone som skal brukes for rapporter, statistikker og fakturering. Hvis du ikke velger en lokal tidssone, brukes Stillehavskysten som standard tidssone, og rapportene og dagsbudsjettsyklusene dine baseres på denne tidssonen.
  • Datoene og klokkeslettene som er oppført i kontoen din, kan referere til standardtid for Stillehavskysten eller sommertid for Stillehavskysten, avhengig av tiden på året. Én time skiller sommertid og standardtid for Stillehavskysten.
  • Hvis du ved et uhell velger feil tidssone, er det ikke mulig å endre den i kontoen din. Da må du kontakte oss.