Pacific Time (PST eller PDT)

Den nordamerikanske tidszone for Googles hovedkvarter i Mountain View, Californien. Din konto anvender denne tidszone, hvis du ikke har valgt en anden under opsætningen af din konto.

• Når du opretter en Google Ads-konto, kan du vælge en tidszone, som vi bruger til dine rapporter, statistikker og fakturering. Hvis du ikke har valgt en lokal tidszone, vil din konto som standard anvende Pacific time, så dine rapporter og dine daglige budgetcyklusser vil være baseret på den tidszone.
  • De datoer og tidspunkter, der bruges på din konto, kan referere til Pacific Standard Time (PST) eller Pacific Daylight Time (PDT), afhængigt af årstiden. Der er en times forskel på PST mellem PDT.
  • Hvis du ved en fejl vælger den forkerte tidszone, kan du ikke ændre den på din konto. I stedet beder vi dig kontakte os.