Hvorfor har jeg to konti med samme mailadresse?

Du har sandsynligvis brugt den samme mailadresse til at bruge produkter, f.eks. Google Ads, som tidligere kun var tilgængelig for Google-konti, mens du har brugt den samme mailadresse til at bruge de produkter, der var tilgængelige via Google Apps. Efter den netop gennemførte overflytning kan Google Apps-konti få adgang til de fleste af Google-produkterne, herunder Google Ads, på samme måde som med en Google-konto. Og det medfører, at du har en uoverensstemmende konto.

En modstridende konto er en konto, der er hostet på Google-kontoinfrastrukturen, og som er oprettet med samme mailadresse som din Google Apps-konto. Hvis du har en modstridende konto betyder det, at du har to konti med den samme mailadresse, der er hostet på to forskellige databaser til lagring af navne.

Når Google Apps-kontoen overflyttes til Google-kontoinfrastrukturen, må kun én forekomst af kontonavnet forekomme i Google-konto-navnedatabasen. For at løse konflikten med kontonavne, skal dataene på den personlige Google-konto igen knyttes til et andet kontonavn. Næste gang du logger ind på den modstridende konto, vil du blive bedt om at ændre det navn, du bruger til at logge ind med, så du stadigvæk kan få adgang til data i den modstridende konto.

Din Google Apps-mailadresse er f.eks. email@my-domain.com. Du har måske tilmeldt dig Google Ads for et stykke tid siden med denne mailadresse, hvorefter der blev oprettet en personlig Google-konto. Siden vi flyttede din Google Apps-konto over til Google-kontoinfrastrukturen, skal dine data i din personlige Google-konto påny knyttes til et nyt navn, da der ikke kan være to konti, der begge hedder email@my-domain.com på samme tid. Den første gang du logger ind på din modstridende konto for email@my-domain.com for at få adgang til Google Ads, vil du blive bedt om at knytte dine data til et andet kontonavn. Når du gør det, skal du benytte det nye kontonavn til at logge ind på Google Ads med og få adgang til dine Google Ads-data.

Efter overgangen skal du huske på, at du ikke vil kunne logge ind på flere Google Konti på én gang. Hvis det er et problem for dig, kan du få flere oplysninger om, hvordan du kan omgå problemet.