Definisjon av Shopping-annonser

Shopping-annonser er en type annonse som inneholder detaljert informasjon om bestemte produkter du selger. Shopping-annonser kan henvise til Shopping-annonser for produkter som bare viser ett produkt, eller Shopping-annonser for presentasjon som viser forskjellige relaterte produkter.

Fremhevede Shopping-annonser er tilgjengelig i disse landene:

• Australia
  • Brasil
  • Canada
  • Tyskland
  • Frankrike
  • Hongkong
  • Irland
  • India
  • Indonesia
  • Malaysia
  • Nederland
  • New Zealand
  • Filippinene
  • Singapore
  • Sør-Afrika
  • Sverige
  • Taiwan
  • De forente arabiske emirater
  • Storbritannia
  • USA

Du kan opprette fremhevede Shopping-annonser ved å bruke den nye Google Ads-opplevelsen og Google Ads API (AdWords API). Hvis du vil markedsføre enkeltprodukter, kan du lese om Shopping-produktannonser

For å opprette Shopping-annonser må du konfigurere produktinformasjonen din i Google Merchant Center og lage Shopping-kampanjer i Google Ads.

Finn ut mer

Om Shopping-kampanjer og Shopping-annonser
Lag en Shopping-kampanje