Definisjon av Shopping-annonser

Shopping-annonser er en type annonse som inneholder detaljert informasjon om bestemte produkter du selger. Shopping-annonser kan henvise til Shopping-annonser for produkter som bare viser ett produkt, eller Shopping-annonser for presentasjon som viser forskjellige relaterte produkter.

Fremhevede Shopping-annonser er tilgjengelig i Australia, Canada, De forente arabiske emirater, Filippinene, Frankrike, Hongkong, India, Indonesia, Irland, Malaysia, New Zealand, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, Taiwan, Tyskland og USA. Du kan opprette fremhevede Shopping-annonser med den nye utgaven av Google Ads og Google Ads-API-et (AdWords-API-et). Hvis du vil annonsere enkeltprodukter, kan du ta en titt på Shopping-produktannonser

For å opprette Shopping-annonser må du konfigurere produktinformasjonen din i Google Merchant Center og lage Shopping-kampanjer i Google Ads.

Finn ut mer

Om Shopping-kampanjer og Shopping-annonser
Lag en Shopping-kampanje