Definisjon av Shopping-annonser

Shopping-annonser er en type annonse som inneholder detaljert informasjon om bestemte produkter du selger. Shopping-annonser kan henvise til Shopping-annonser for produkter som bare viser ett produkt, eller Shopping-annonser for presentasjon som viser forskjellige relaterte produkter.

Fremhevede Shopping-annonser er tilgjengelige i disse landene:

Australia flag Australia Brazil Flag Brazil Canada flag Canada Germany flag Tyskland
France Frankrike Hong Kong Hongkong Ireland Irland India India
Indonesia Poland Malaysia Malaysia Netherlands flag Nederland New Zealand flag New Zealand
The Philippines Filippinene Singapore Singapore South Africa Sør-Afrika Sweden Sverige
Taiwan Taiwan United Arab Emirates De forente
arabiske emirater
United Kingdom Storbritannia United States USA

​​​​​​​Du kan opprette fremhevede Shopping-annonser ved å bruke Google Ads og Google Ads API (AdWords API). Hvis du vil markedsføre enkeltprodukter, kan du lese om Shopping-produktannonser

For å opprette Shopping-annonser må du konfigurere produktinformasjonen din i Google Merchant Center og lage Shopping-kampanjer i Google Ads.

Finn ut mer

Om Shopping-kampanjer og Shopping-annonser
Lag en Shopping-kampanje