Definisjon av Shopping-annonser

Shopping-annonser er en type annonse som inneholder detaljert informasjon om bestemte produkter du selger. Shopping-annonser kan henvise til Shopping-annonser for produkter som bare viser ett produkt, eller Shopping-annonser for presentasjon som viser forskjellige relaterte produkter.

Fremhevede Shopping-annonser er tilgjengelige i Australia, Canada, De forente arabiske emirater, Frankrike, Hong Kong, India, Irland, Indonesia, Malaysia, New Zealand, Filippinene, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, Taiwan, Tyskland og USA. Du kan opprette fremhevede Shopping-annonser i den nye utgaven av Google Ads samt via Google Ads API (AdWords API). Hvis du vil markedsføre enkeltprodukter, kan du lese om Shopping-produktannonser.

For å opprette Shopping-annonser må du konfigurere produktinformasjonen din i Google Merchant Center og lage Shopping-kampanjer i Google Ads.

Finn ut mer

Om Shopping-kampanjer og Shopping-annonser
Lag en Shopping-kampanje