Shopping-annonce: Definition

En annoncetype, der viser detaljerede oplysninger om specifikke produkter, som du sælger.

Hvis du vil oprette Shopping-annoncer, skal du konfigurere dine produktoplysninger i Google Merchant Center og oprette kampagner af typen "Maksimal effektivitet" eller Shopping-kampagner i Google Ads. Få flere oplysninger om Shopping-kampagner og Shopping-annoncer

Relaterede links