Shopping-annonce: Definition

En annoncetype, der viser detaljerede oplysninger om specifikke produkter, som du sælger. Shopping-annoncer kan henvise til enten Shopping-produktannoncer, som kun indeholder ét produkt, eller fremhævede Shopping-annoncer, som indeholder flere relaterede produkter.

Fremhævede Shopping-annoncer er tilgængelige i disse lande:

Australia flag Australien Brazil Flag Brasilien Canada flag Canada Germany flag Tyskland
France Frankrig Hong Kong Hongkong Ireland Irland India Indien
Indonesia Indonesien Malaysia Malaysia Netherlands flag Holland New Zealand flag New Zealand
The Philippines Filippinerne Singapore Singapore South Africa Sydafrika Sweden Sverige
Taiwan Taiwan United Arab Emirates Forenede Arabiske Emirater United Kingdom Storbritannien United States USA

Du kan oprette fremhævede Shopping-annoncer via Google Ads og Google Ads API (AdWords API). Hvis du vil annoncere for individuelle produkter, kan du overveje at bruge Shopping-produktannoncer

For at oprette Shopping-annoncer skal du oprette dine produktoplysninger i Google Merchant Center og oprette Shopping-kampagner i Google Ads.

Få flere oplysninger

Om Shopping-kampagner og Shopping-annoncer
Opret en Shopping-kampagne