Shopping-annonce: Definition

En annoncetype, der viser detaljerede oplysninger om specifikke produkter, som du sælger. Shopping-annoncer kan henvise til enten Shopping-produktannoncer, som kun indeholder ét produkt, eller fremhævede Shopping-annoncer, som indeholder flere relaterede produkter.

Fremhævede Shopping-annoncer er tilgængelige i disse lande:

Australiens flag

Australien

Brasiliens flag

Brasilien

Canadas flag

Canada

Tysklands flag

Tyskland

Frankrig

Frankrig

Hongkong

Hongkong

Irland

Irland

Indien

Indien

Indonesien

Indonesien

Malaysia

Malaysia

Netherlands flag

Holland

New Zealand flag

New Zealand

The Philippines

Filippinerne

Singapore

Singapore

South Africa

Sydafrika

Sweden

Sverige

Taiwan

Taiwan

United Arab Emirates

Forenede Arabiske Emirater

United Kingdom

Storbritannien

United States

USA

Du kan oprette fremhævede Shopping-annoncer via Google Ads og Google Ads API (AdWords API). Hvis du vil annoncere for individuelle produkter, kan du overveje at bruge Shopping-produktannoncer.

For at oprette Shopping-annoncer skal du oprette dine produktoplysninger i Google Merchant Center og oprette Shopping-kampagner i Google Ads.

Få flere oplysninger

Om Shopping-kampagner og Shopping-annoncer
Opret en Shopping-kampagne