Shopping-annonce: Definition

En annoncetype, der viser detaljerede oplysninger om specifikke produkter, som du sælger. Shopping-annoncer kan henvise til enten Shopping-produktannoncer, som kun indeholder ét produkt, eller fremhævede Shopping-annoncer, som indeholder flere relaterede produkter.

Fremhævede Shopping-annoncer er tilgængelige i disse lande:

• Australien
  • Brasilien
  • Canada
  • Tyskland
  • Frankrig
  • Hongkong
  • Irland
  • Indien
  • Indonesien
  • Malaysia
  • Holland
  • New Zealand
  • Filippinerne
  • Singapore
  • Sydafrika
  • Sverige
  • Taiwan
  • Forenede Arabiske Emirater
  • Storbritannien
  • USA

Du kan oprette fremhævede Shopping-annoncer via Google Ads og Google Ads API (AdWords API). Hvis du vil annoncere for individuelle produkter, kan du overveje at bruge Shopping-produktannoncer

For at oprette Shopping-annoncer skal du oprette dine produktoplysninger i Google Merchant Center og oprette Shopping-kampagner i Google Ads.

Få flere oplysninger

Om Shopping-kampagner og Shopping-annoncer
Opret en Shopping-kampagne