Google-konto – definisjon

En Google-konto er et generelt brukernavn og passord som gjelder hele Google og kan brukes for å få tilgang til ulike produkter, innbefattet Google Ads.

• Google-kontoen din inneholder også informasjon som gjelder for flere produkter, for eksempel foretrukket språk og enkelte personverninnstillinger.
  • Hvis du har opprettet en Google Ads-konto eller har registrert deg for å få tilgang til et Google-produkt, har du opprettet en Google-konto.
  • En Google-konto kan være tilknyttet opptil fem Google Ads-kontoer, innbefattet administratorkontoer.
  • Du kan når som helst se og endre informasjonen i Google-kontoen din ved å logge på google.com/accounts

Mer informasjon om Google-kontoer
Feilsøkingsprogram for Google Ads-pålogging
Les flere artikler