Google-tilin määritelmä

Google-tiliksi kutsutaan Googlen kaikki palvelut kattavaa käyttäjänimeä ja salasanaa. Sen avulla voidaan käyttää useita tuotteita, mukaan lukien Google Adsia.

• Google-tilillä määritetään myös yleiset kieli-, tietosuoja- ja muut asetukset, jotka koskevat kaikkia tuotteita.
  • Jos olet luonut Google Ads -tilin tai rekisteröitynyt käyttämään mitä tahansa Google-tuotetta, olet luonut Google-tilin.
  • Google-tili voidaan liittää jopa viiteen eri Google Ads -tiliin, mukaan lukien hallinnoijan tileihin.
  • Voit tarkastella ja muuttaa Google-tilisi tietoja milloin tahansa kirjautumalla sisään osoitteessa google.fi/accounts.

Lisätietoja Google-tileistä
Google Ads -kirjautumisen vianetsintäominaisuus
Lisää artikkeleita