Google-konto: Definition

Et brugernavn og en adgangskode, der kan anvendes overalt på Google til at få adgang til forskellige produkter, heriblandt Google Ads.

• Din Google-konto indeholder også oplysninger, der gælder for flere produkter, f.eks. dit foretrukne sprog og nogle indstillinger til beskyttelse af personlige oplysninger.
  • Hvis du har oprettet en Google Ads-konto eller er logget ind for at få adgang til et Google-produkt, har du oprettet en Google-konto.
  • En Google-konto kan knyttes til op til fem Google Ads-konti, heriblandt managerkonti.
  • Du kan til enhver tid se og ændre oplysningerne på din Google-konto ved at logge ind på google.dk/accounts.

Mere om Google-konti
Fejlfinding til Google Ads-login
Se flere artikler