Compte de Google: definició

Nom d'usuari i contrasenya que es pot utilitzar per accedir a diversos productes de Google, inclòs Google Ads.

• El vostre compte de Google també inclou informació que s'aplica a diversos productes, com ara l'idioma preferit i algunes configuracions de privadesa.
  • Si heu creat un compte de Google Ads o heu iniciat la sessió en qualsevol producte de Google, vol dir que ja teniu un compte de Google.
  • Cada compte de Google pot estar associat amb un màxim de 5 comptes de Google Ads, inclosos els comptes de gestor.
  • Podeu consultar i modificar la informació del compte de Google en qualsevol moment. Per fer-ho, només cal que inicieu la sessió a la pàgina google.com/accounts.

Més informació sobre els comptes de Google
Eina de resolució de problemes d'inici de sessió de Google Ads
Veure més articles

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda