Cerca als comptes

Ara podeu cercar a tots els vostres comptes d'El meu centre de clients alhora per detectar casos concrets d'un terme o d'una frase. En comptes d'endevinar quina campanya o quin conjunt de paraules clau heu de comprovar, ara podeu cercar ràpidament i navegar directament fins a les campanyes, les paraules clau, els anuncis i altres zones concretes dels comptes secundaris.

Com funciona

Quan introduïu un terme de cerca, cerquem a totes les parts del compte i a tots els comptes inferiors. Mostrem resultats que inclouen els vostres termes de cerca a qualsevol lloc on apareguin d'aquests comptes: a les campanyes, als grups d'anuncis, als anuncis, a les paraules clau o a les ubicacions.

Per exemple, imaginem que voleu trobar totes les campanyes de Sant Valentí, per poder-les aturar ràpidament. Només cal que introduïu el terme de cerca "sant valentí" i us mostrarem resultats que incloguin:

• de sant valentí
  • Sant Valentí
  • Dia de Sant Valentí
  • el meu sant valentí
  • regals de sant valentí per a ella

Restringiu la cerca a "Campanya de Sant Valentí" i us mostrarem només els resultats que incloguin "sant valentí" i "campanya":

• campanya de sant valentí
  • campanya del Dia de Sant Valentí
  • Campanya sobre sant valentí
  • campanya relacionada amb sant valentí

En altres paraules, us mostrarem tots els resultats que incloguin els termes específics, independentment de les majúscules i de l'ordre dels termes.

Unes quantes notes importants

Ara per ara, només admetem concordances de paraules completes. Per tant, una cerca de "sant valentí" proporcionarà resultats de "restaurants per a sant valentí" però no "sants valentins".

Per cercar una frase exacta, cal que introduïu la frase de cerca completa entre cometes. Per exemple, en el cas anterior, si voleu trobar "Campanya del dia de Sant Valentí", en aquest ordre concret, cal que introduïu aquesta frase exacta entre cometes.

Altres coses que cal tenir en compte

Aquí teniu altres coses que cal que recordeu quan utilitzeu aquesta nova funció:

• Obtindreu un màxim de 100 resultats per cerca i per pestanya (si hi ha més de 100 resultats, la pestanya mostrarà "(100+)").
  • Si no hi ha cap resultat de la cerca a una pestanya concreta, es mostrarà la pestanya amb un "(0)".
  • A les pestanyes Compte, Campanya i Grup d'anuncis, es mostraran totes les entrades activades, aturades i suprimides; a les pestanyes Anuncis, Paraules clau i Ubicacions només es mostraran les activades o aturades.
  • Les paraules clau negatives es mostraran sense estat amb el signe "-" al costat.
  • La columna Tipus d'anunci inclou text, imatge, per mòbils i vídeo.
  • L'ordenació no està disponible a la versió actual de la funció, però estem treballant per poder oferir-la en el futur.