Useaan tiliin kirjautuminen

Useaan tiliin kirjautumisen avulla voit hallinnoida useita tilejä samanaikaisesti, jolloin tilien vertailu on helpompaa eikä aikaa mene hukkaan.

Voit olla yhdellä selaimella kirjautuneena usealle Google-tilille samanaikaisesti ja siirtyä tililtä toiselle. Voit esimerkiksi pitää Google Ads ‑tilisi ja henkilökohtaisen Gmail-tilisi auki samaan aikaan.

Voit lisäksi hallinnoida jopa viittä erillistä Google Ads -tiliä yhdellä Google-tilillä.