Alternativ e-postadresse

En ekstra e-postadresse du kan bruke for å logge på Google-kontoen din. Finn ut hvordan du kan gi en annen e-postadresse tilgang til Google Ads-kontoen din.

• Hvis du legger til en alternativ e-postadresse i kontoen din, kan du logge på Google-kontoene dine med denne i tillegg til e-postadressen du brukte for å konfigurere kontoen din. For begge e-postadressene bruker du det samme passordet for å logge på.
  • Med enkelte Google-produkter kan folk se både den primære e-postadressen din og den alternative e-postadressen.
  • Du kan når som helst legge til, fjerne og endre alternative e-postadresser på siden med innstillinger for Google-kontoen på accounts.google.com.

Slik legger du til alternative e-postadresser
Slik fjerner du alternative e-postadresser
Synligheten til alternative e-postadresser