Vaihtoehtoinen sähköpostiosoite

Vaihtoehtoinen sähköpostiosoite, jota voit käyttää Google-tiliisi kirjautumisessa. Lisätietoja siitä, miten voit sallia toisen sähköpostiosoitteen käyttää Google Ads -tiliäsi.

• Jos lisäät tiliisi vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen, voit kirjautua sisään Google-tileihisi sekä tilin määrityksessä käyttämäsi sähköpostiosoitteen että vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen avulla. Molempien sähköpostiosoitteiden kanssa käytetään samaa salasanaa.
  • Joidenkin Google-tuotteiden kohdalla ihmiset näkevät sekä ensisijaisen sähköpostiosoitteesi että vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteesi.
  • Voit lisätä, poistaa tai muuttaa vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen milloin tahansa Google-tiliesi asetussivulla osoitteessa accounts.google.fi.

Vaihtoehtoisten sähköpostiosoitteiden lisääminen
Vaihtoehtoisten sähköpostiosoitteiden poistaminen
Vaihtoehtoisten sähköpostiosoitteiden näkyvyys