Alternativ e-mailadresse

En ekstra e-mailadresse, som du kan bruge til at logge ind på din Google-konto med. Se, hvordan du giver en anden e-mailadresse adgang til din Google Ads-konto.

• Hvis du føjer en alternativ e-mailadresse til din konto, kan du logge ind på dine Google-konti ikke blot med den e-mailadresse, du har brugt til at oprette kontoen, men også med den alternative e-mailadresse. Du bruger den samme adgangskode til at logge ind med, uanset hvilken e-mailadresse du bruger.
  • Med nogle Google-produkter kan folk se både din primære e-mailadresse og din alternative e-mailadresse.
  • Du kan til enhver tid tilføje, slette og ændre alternative e-mailadresser på siden til indstillinger af din Google-konto på accounts.google.dk.

Sådan tilføjer du alternative e-mailadresser
Sådan fjerner du alternative e-mailadresser
Synligheden af alternative e-mailadresser