Display-kumppanit

Display-verkoston sivustot, jotka näyttävät mainoksia yhteistyössä Googlen kanssa.

• Mainoksesi voivat näkyä kumppanien verkkosivustoissa, mobiilisovelluksissa ja muissa valitsemissasi sijoitteluissa tai mainoksiisi ja avainsanoihisi tai muihin lisäämiisi kohdistusmenetelmiin liittyvissä sijoitteluissa.
  • Näet mainoksiasi näyttäneet Display-kumppanit tarkistamalla kampanjassasi näkyvät automaattiset ja ohjatut sijoittelut.
  • Halutessasi voit estää mainosten näyttämisen Display-kumppaneiden sivuilla poistamalla Display-verkoston käytöstä.

Tietoja Google Display -verkostosta
Kampanjan verkoston asetusten muuttaminen
Lisää artikkeleita