Displaypartnere

Websteder på Displaynetværket, der er gået sammen med Google om at vise annoncer.

• Dine annoncer kan blive vist på partneres websteder, mobiltelefonapps og andre placeringer, du vælger, eller placeringer, der relaterer til dine annoncer og søgeord eller andre målretningsmetoder, du har tilføjet.
  • Du kan se, hvilke displaypartnere der har vist dine annoncer, ved at gennemgå de automatiske og administrerede placeringer i din kampagne.
  • Du kan vælge ikke at få vist dine annoncer på displaypartneres websteder ved at framelde dig Displaynetværket.

Om Google Displaynetværket
Sådan ændrer du dine netværksindstillinger for kampagne
Læs flere artikler