Google-nettverket

Google-nettverket omfatter alle stedene annonsene dine kan vises på, inkludert Google-nettsteder, nettsteder som samarbeider med oss, og andre plasseringer slik som mobilapper.

• Google-nettverket er delt inn i grupper slik at det blir enklere for deg å kontrollere hvor annonsen din vises.
    • Søkenettverket: Googles søkeresultatsider, andre Google-nettsteder, for eksempel Maps og Shopping, og søkenettsteder som samarbeider med Google om å vise annonser.
    • Displaynettverket: Google-nettsteder som YouTube, Blogger og Gmail, pluss tusenvis av partnernettsteder på Internett.
  • De nye annonsekampanjene er som standard konfigurert til å vise annonser i hele nettverket, slik at annonsene får størst mulig eksponering.
  • Hvis du ser at avkastningen fra et bestemt nettverksområde er lav, kan du ekskludere individuelle nettsteder i Displaynettverket. Du kan også endre nettverksinnstillingene for annonsekampanjen slik at du velger eller velger bort hvert enkelt nettverk.

Mer om Google-nettverket
Mer om Displaynettverket Mer om Søkenettverket