Google-verkosto

Google-verkosto kattaa kaikki paikat, joissa mainoksiasi voidaan näyttää, mukaan lukien Googlen sivustot, Googlen kumppanien verkkosivustot sekä muut sijoittelut, kuten mobiilisovellukset.

• Google-verkosto on jaettu ryhmiin, joiden avulla voit paremmin hallita mainostesi näyttöpaikkaa:
    • Hakuverkosto: Googlen hakutulossivut, muut Google-sivustot (kuten Maps ja Shopping) sekä sellaiset kumppanien hakusivustot, jotka näyttävät mainoksia yhteistyössä Googlen kanssa.
    • Display-verkosto: Google-sivustot, kuten YouTube, Blogger ja Gmail, sekä tuhannet kumppanien verkkosivustot.
  • Uudet mainoskampanjat määritetään oletuksena näyttämään mainokset koko verkostossa, jotta mainokset saavat parhaiten näkyvyyttä.
  • Jos havaitset, ettei sijoitetun pääoman tuottoprosentti verkoston tietyissä osissa vastaa odotuksiasi, voit sulkea pois yksittäisiä Display-verkoston sivustoja tai muuttaa mainoskampanjasi verkoston asetuksia siten, että mainokset näytetään tai jätetään näyttämättä määrätyssä verkostossa.

Lisätietoja Google-verkostosta
Lisätietoja Display-verkostosta Lisätietoja hakuverkostosta