Annonserangering

En verdi som brukes til å bestemme annonseplasseringen din (der hvor annonser vises på en side i forhold til andre annonser) og om annonsene dine vil vises i det hele tatt. Plasseringen av annonsen din på siden kalkuleres av budbeløpet ditt, annonsekvalitet på auksjonstidspunktet (inkludert forventet klikkfrekvens, annonserelevans og opplevelse av landingssiden), grensen for annonserangeringen, konteksten mellom personens søk (sted, enhet, søketid, søketermer, andre annonser og søkeresultatene på siden samt andre brukersignaler og attributter), og den forventede effekten av utvidelser og andre annonseformat.

• Når vi beregner den forventede effekten av utvidelser og annonseformater, ser vi på faktorer som relevans, klikkfrekvenser og hvor prominente utvidelsene eller formatene er på søkeresultatsiden. Selv om en konkurrent har høyere bud enn deg, kan du likevel oppnå en høyere plassering til en lavere pris ved å bruke svært relevante søkeord og annonser.
  • Annonserangeringen din beregnes på nytt hver gang annonsen din er kvalifisert for visning og konkurrerer i en auksjon. Derfor kan annonseplasseringen din variere fra gang til gang, avhengig av konkurransen, konteksten til personens søk og kvaliteten på annonsen din i auksjonsøyeblikket.

Mer om annonserangering og -plassering