Annoncerangering

En værdi, der bruges til at bestemme din annonceposition, dvs. hvor annoncerne vises på en side i forhold til andre annoncer, og om dine annoncer overhovedet vises. Annoncerangering beregnes ved hjælp af dit budbeløb, din annoncekvalitet på auktionstidspunktet (herunder forventet klikrate, annoncerelevans og landingssideoplevelse), grænseværdierne for annoncerangering, søgekonteksten (f.eks. personens placering, enhed, tidspunktet for søgningen, søgetermerne, andre annoncer og søgeresultater, der vises på siden, samt andre brugersignaler og -attributter) samt den forventede effekt af udvidelser og andre annonceformater.

• Når vi vurderer den forventede effekt af udvidelser og annonceformater, tager vi højde for faktorer som relevans, klikrate og mulighed for eksponering af udvidelser eller formater på søgeresultatsiden. Så selvom dine konkurrenter har bud, der er højere end dine, kan du stadig få en højere placering ved at bruge meget relevante søgeord og annoncer.
  • Din annoncerangering beregnes, hver gang din annonce er kvalificeret til visning og deltager i en auktion, og derfor kan der være udsving i din annonceposition som følge af den aktuelle konkurrence, søgekontekst og annoncekvalitet.

Mere om annoncerangering og -position