Målrettingsmetode

Ut fra målrettingsmetoden du velger, avgjøres det hvor annonsene dine kan vises, og hvem som kan se dem. I en annonsegruppe kan du bruke flere målrettingsmetoder, innbefattet søkeord og administrerte plasseringer.

I Displaynettverket kan du for hver enkelt annonsegruppe velge om du ønsker å legge til en målrettingsmetode for visning av annonsene dine og angivelse av bud, eller bare for angivelse av bud. Hvis du for eksempel legger til plasseringer i en annonsegruppe, kan du velge ett av følgende to alternativer:

• Vis annonser bare på disse plasseringene (standard): Annonsene dine målrettes basert på metoden du har valgt, og vises bare hvis de samsvarer med én av plasseringene du har lagt til.
  • Vis annonser på alle kvalifiserte plasseringer: Vis annonser ut fra de andre målrettingsmetodene dine, men angi bud for denne metoden for å øke sjansene for visning på disse stedene.

Les mer om effektene av målrettingsmetoder