Målretningsmetode

Målretningsmetoder bestemmer, hvor dine annoncer kan vises, og hvem der kan se dem. Du kan bruge mere end én målretningsmetode i en annoncegruppe, f.eks. søgeord og administrerede placeringer.

På Displaynetværket kan du for den enkelte annoncegruppe vælge, om du vil tilføje en målretningsmetode til visning af dine annoncer og angivelse af bud eller udelukkende til angivelse af bud. Hvis du f.eks. føjer placeringer til en annoncegruppe, kan du vælge én af disse to muligheder:

• Vis kun annoncer på disse placeringer (standard): Dine annoncer bliver målrettet ud fra den metode, du har valgt, og de bliver kun vist, hvis én af de placeringer, som du har tilføjet, matcher.
  • Vis annoncer på alle kvalificerede placeringer: Vis annoncer ud fra dine andre målretningsmetoder, men angiv bud efter denne metode, så du forbedrer dine chancer for, at de bliver vist der.

Få flere oplysninger om effekten af målretningsmetoder