Løsning af problemer med ikke-anvendte betalinger, justeringer og mistede betalinger

Hvis du bruger den nye Google Ads-oplevelse, kan du ikke se tandhjulsikonet () på din konto. Du skal i stedet klikke på værktøjsikonet () øverst til højre. Du finder Fakturering og betalinger under overskriften "Konfiguration".

Nogle gange kan betalinger eller justeringer ikke anvendes på din konto, fordi der ikke er nok oplysninger om, hvilken konto eller faktura der skal have betalingen eller justeringen. Betalinger går også nogle gange tabt i forbindelse med overførslen til Google.

Når der er en ikke-anvendt betaling eller justering på din konto, får du vist en underretning ud for Forfaldent beløb på dine faktureringssider. Den finder du ved at klikke på tandhjulsikonet og vælge Fakturering og betalinger. Hvis din betaling er gået tabt, skal du kontakte det inkassoteam, som står anført på din månedlige faktura eller herunder.

Ikke-anvendte justeringer

Hvis du har ikke-anvendte justeringer – eksempelvis kreditter, der endnu ikke er anvendt på en faktura – har du to muligheder for at anvende disse kreditter:

• Underbetal din næste faktura med det ikke-anvendte justeringsbeløb. Hvis du f.eks. har 215 kr. i ikke-anvendte justeringer og en ubetalt faktura på 1.000 kr., betaler du kun 785 kr. (1.000 kr. - 215 kr.), hvorefter vi afslutter fakturaen. Du skal sørge for at underbetale det præcise beløb, ellers kan vi ikke anvende kreditten.
  • Send en mail til det lokale Google Ads-inkassoteam, og angiv, hvordan ikke-anvendte justeringer skal anvendes. Du kan f.eks. bede om, at din betaling bliver delt i to dele og anvendt på to åbne fakturaer. Husk blot at inkludere fakturanumrene og de beløb, du vil have anvendt på hver enkelt af dem.

Kontakt inkassoteamet

Alias for generel inkasso: collections@google.com

Hvis din betaling går tabt

Hvis din betaling går tabt, skal du sende en e-mail til dit inkassoteam, hvor du vedhæfter et gyldigt betalingsbevis for at vise, at betalingen er blevet foretaget. Det kan være et scannet billede eller skærmbillede af din kvittering på bankoverførslen, din bank- eller kreditkortudskrift eller din online bank- eller kreditkortkonto.

Dit gyldige betalingsbevis skal også indeholde følgende oplysninger:

• Den dato, betalingen blev foretaget. Om muligt skal alle transaktioner fem dage før og efter betalingen være vist.
  • Beløb og valuta for betalingen.
  • Modtageren af pengene, f.eks. Google Ads.
  • Navnet på den bank, der sendte overførslen.

Af sikkerhedsmæssige hensyn skal du også overstrege evt. følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet med sort, herunder særligt hele dit bankkontonummer eller de midterste otte tal i dit kreditkortnummer.