Lag en ny tekstannonse

Når du har registrert deg for Google Ads og opprettet en kampanje, kan du begynne å opprette annonser. For at du skal kunne nå ut til potensielle kunder på en effektiv måte, må tekstannonsene dine være informative, relevante og engasjerende. Her er et eksempel på en tekstannonse i Søkenettverket. Tekstannonser i Displaynettverket har vanligvis mer visuelt engasjerende formater. Finn ut mer om tekstannonser i Displaynettverket.

Full Forsikring – Beskyttelse på lavbudsjett
Annonse www.example.com/forsikring
Rimelig og pålitelig forsikring. 10 % rabatt på alle pristilbud på nettet.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser og utvidelser i sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på plussknappen , og velg Tekstannonse-alternativet.
  4. Oppgi endelig nettadresse, overskrift, beskrivelse samt tekst i de valgfrie «Bane»-feltene. Når du skriver inn tekst, får du umiddelbart se en versjon av annonsen som er tilpasset mobilenheter og datamaskiner, i forhåndsvisningsfunksjonen for annonser.
  5. Når du er fornøyd med den nye tekstannonsen, klikker du på Lagre annonsen.

Før den lagrede annonsen din blir vist for kundene, går Google Ads-systemet gjennom innholdet og formateringen for å sikre at retningslinjene våre for annonsering er overholdt.