Opprett nye tekstannonser

Viktig
  • Fra og med 30. juni 2022 kan du ikke lenger opprette eller endre utvidede tekstannonser.
  • De eksisterende utvidede tekstannonsene dine blir fortsatt vist, og også fremover får du rapporter om resultatene du oppnår med dem.
  • Du kan fortsatt sette de utvidede tekstannonsene på pause, gjenoppta kjøringen av dem eller fjerne dem hvis du ønsker det.
  • Vi anbefaler på det sterkeste at du går over til å bruke responsive søkeannonser.
  • Finn ut mer om denne endringen for utvidede tekstannonser

Tekstannonser støttes ikke lenger i Søke- eller Displaynettverket. Du kan imidlertid kjøre standard tekstannonser du allerede har opprettet. Hvis du har standard tekstannonser, kan du fjerne disse og opprette responsive søkeannonser i stedet. Med responsive annonsene kan du enklere nå ut til flere personer ettersom de sømløst tilpasses millioner av apper og nettsteder.

I responsive søkeannonser kan du

• legge til en tredje overskrift
  • legge til en andre beskrivelseslinje
  • bruke opptil 90 tegn i hver beskrivelse
Finn ut mer i artikkelen om responsive søkeannonser.