Uuden Tekstimainoksen luominen

Kun olet rekisteröitynyt Google Adsiin ja luonut kampanjan, voit aloittaa mainosten luomisen. Jotta voit tavoittaa potentiaaliset asiakkaat tehokkaasti, Tekstimainostesi tulisi olla informatiivisia, osuvia ja houkuttelevia. Alla on esimerkki hakuverkostossa olevasta tekstimainoksesta. Display-verkoston tekstimainosmuodot ovat yleensä visuaalisesti houkuttelevampia. Lue lisätietoja Display-verkoston tekstimainoksista.

Kattava vakuutus – Edullista turvaa
Mainos www.example.com/insurance
Hanki edullinen ja luotettava vakuutus. –10 %, kun teet tarjouspyynnön verkossa.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads -tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset.
  3. Klikkaa pluspainiketta  ja valitse Tekstimainos-vaihtoehto.
  4. Kirjoita lopullinen URL-osoite, otsikko, kuvaus ja valinnaiset polut. Mainoksen mobiili- ja pöytäkoneversio näkyvät kirjoittaessasi välittömästi mainoksen esikatselussa.
  5. Kun uusi tekstimainoksesi on valmis, klikkaa Tallenna mainos.

Ennen kuin tallennettu mainoksesi alkaa näkyä asiakkaille, Google Ads tarkistaa sen sisällön ja muotoilun varmistaakseen, että mainos on mainostuskäytäntöjen mukainen.