Opret en ny tekstannonce

Når du har tilmeldt dig Google Ads og oprettet en kampagne, kan du begynde at oprette annoncer. Dine tekstannoncer skal være informative, relevante og engagerende, for at du effektivt kan nå ud til dine potentielle kunder. Her er et eksempel på en tekstannonce på Søgenetværket. Tekstannoncer på Displaynetværket har typisk mere visuelt engagerende formater. Få flere oplysninger om tekstannoncer på Displaynetværket.

Omfattende Forsikring - God og billig beskyttelse
Annonce www.eksempel.dk/forsikring
Billig forsikring med tryghedsgaranti. 10 % rabat på alle onlinetilbud.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner.
  3. I menuen til venstre vælger du den kampagne, hvor du vil tilføje din nye tekstannonce.
  4. Klik på fanen Annoncer.
  5. Klik på + Annonce, og vælg derefter "Tekstannonce".
  6. Klik på Vælg... for at vælge den annoncegruppe, hvor du vil tilføje din nye tekstannonce.
  7. Indtast en endelig webadresse, en overskrift, en beskrivelse og eventuelt tekst i de valgfri "Sti"-felter. Samtidig med at du skriver, vises der en computer- og mobilversion af din annonce i "Annonceeksempel".
  8. Klik på Gem annonce, når du er tilfreds med din nye tekstannonce.

Inden din gemte annonce begynder at blive vist for kunderne, gennemgår Google Ads dens indhold og formatering for at sikre, at den overholder vores annonceringspolitikker.