Opret en ny tekstannonce

Når du har tilmeldt dig Google Ads og oprettet en kampagne, kan du begynde at oprette annoncer. Du kan kun nå ud til potentielle kunder på en effektiv måde, hvis dine tekstannoncer er informative, relevante og interessante. Her er et eksempel på en tekstannonce på Søgenetværket. Tekstannoncer på Displaynetværket har typisk mere visuelt engagerende formater. Få flere oplysninger om tekstannoncer på Displaynetværket.

Omfattende Forsikring - God og billig beskyttelse
Annonce www.eksempel.dk/forsikring
Billig forsikring med tryghedsgaranti. 10 % rabat på alle onlinetilbud.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen (), og vælg muligheden "Tekstannonce".
  4. Indtast en endelig webadresse, en overskrift, en beskrivelse og eventuelt tekst i de valgfri "Sti"-felter. Når du skriver, får du samtidig vist en mobil- og computerversion af din annonce i "Eksempelvisning af annoncen".
  5. Klik på Gem annonce, når du er tilfreds med din nye tekstannonce.

Inden din gemte annonce begynder at blive vist for kunderne, gennemgår Google Ads dens indhold og formatering for at sikre, at den overholder vores annonceringspolitikker.