Kertaluonteisesti käytettävän credit-kortin käyttöön liittyvän ongelman ratkaiseminen

Kertaluonteisesti käytettävä credit-kortti on credit-kortin numero, jota voi käyttää vain kerran ja joka on voimassa rajoitetun ajan. Sitä käytetään usein fyysisten luottokorttien sijasta silloin, kun maksuja maksetaan verkossa. Tällainen luottokortti on saatavissa monista pankeista. Kertaluonteisen luottokortin numero luodaan verkossa.

Ota yhteyttä pankkiisi ja selvitä, kuuluuko tämä palvelu heidän valikoimaansa. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto pankkisiirrolle, koska kertaluonteisella credit-kortilla suoritetut maksut hyvitetään Google Ads ‑tilillesi lähes välittömästi ja mainoksesi alkavat näkyä melkein heti.

Kertaluonteinen credit-kortti hyväksytään Google Adsissa maksutapana edellyttäen, että kortissa on Visa- tai MasterCard-logo.

Kertaluonteisesti käytettävän credit-kortin käyttäminen
  1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Yhteenveto.
  3. Klikkaa Suorita maksu ‑painiketta.
  4. Valitse avattavasta valikosta Lisää uusi luotto- tai maksukortti ja lisää sitten luottokortin tiedot.
  5. Lisää maksettava summa ja klikkaa sitten Suorita maksu ‑painiketta, niin voit tarkistaa ja suorittaa maksun.

Siirry Google Adsiin

Huom. Jos korttisi myöntäjä tai pankkisi sijaitsee Euroopan talousalueella, sinulta saatetaan edellyttää ylimääräistä todennusprosessia kortin omistajuuden vahvistamiseksi. Tämä ylimääräinen todennus voi tapahtua esimerkiksi puhelimeen lähetettävällä kertakäyttökoodilla.  Kortin myöntäjä tai pankki voi edellyttää lisävahvistusta, kun teet maksuja, lisäät uuden credit- tai debit-kortin tai milloin tahansa muulloin, kun kortin myöntäjä tai pankki katsoo sen tarpeelliseksi.

Google noudattaa Euroopan talousalueella toimiville pankeille ja maksujen käsittelijöille PSD2-maksupalveludirektiivissä asetettuja uusia turvallisuusvaatimuksia. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä suoraan korttisi myöntäjään tai pankkiisi.

Mitä seuraavaksi tapahtuu?

Maksusi käsittelyn yhteydessä Google veloittaa ennalta määritetystä luottorajasta 1 euron suuruisen testiveloituksen varmistaakseen, että kertaluonteisesti käytettävä kortti toimii (kyseistä summaa ei todellisuudessa veloiteta). Kun valitset kortin luottorajan, muista lisätä veloitettavaan summaan 1 euro. Jos haluat, että kortiltasi veloitetaan esimerkiksi 300 euroa, valitse kertaluonteisesti käytettävän korttisi rajaksi 301 euroa.

Jos pankki hylkää manuaalisen maksusi, muista, että kertaluonteisesti käytettävällä luottokorttinumerolla voi olla viimeinen voimassaolopäivä. Kaikkien muiden maksun hylkäysten yhteydessä ota yhteyttä paikalliseen pankkiisi.