Kertaluonteisesti käytettävän luottokortin käyttöön liittyvän ongelman ratkaiseminen

Kertaluonteisesti käytettävä luottokortti on luottokortin numero, jota voi käyttää vain kerran ja joka on voimassa rajoitetun ajan. Sitä käytetään usein fyysisten luottokorttien sijasta silloin, kun maksuja maksetaan verkossa. Tällainen luottokortti on saatavissa monista pankeista. Kertaluonteisen luottokortin numero luodaan verkossa.

Ota yhteyttä pankkiisi ja selvitä, kuuluuko tämä palvelu heidän valikoimaansa. Kertaluonteisesti käytettävät luottokorttimaksut voivat olla erinomainen vaihtoehto pankkisiirrolle, koska ne hyvitetään melkein heti Google Ads ‑tilille. Mainosten näyttäminen voidaan tällöin aloittaa melkein heti.

Google Ads hyväksyy kertaluonteisesti käytettävät luottokortit maksutapana, kunhan niissä on Visa- tai MasterCard-logo.

Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta Google Ads | tools [Icon]. Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.

Kertaluonteisesti käytettävän luottokortin käyttö:
  1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
  3. Klikkaa Suorita maksu ‑painiketta.
  4. Valitse avattavasta valikosta Lisää uusi luotto- tai maksukortti ja anna sitten luottokortin tiedot.
  5. Kirjoita summa, jonka haluat maksaa, ja klikkaa sitten Suorita maksu ‑painiketta. Tarkista, että maksun tiedot ovat oikein, ja viimeistele maksu.

Siirry Google Adsiin

Huom. Jos korttisi myöntäjä tai pankkisi sijaitsee Euroopan talousalueella, sinulta saatetaan edellyttää ylimääräistä todennusprosessia kortin omistajuuden vahvistamiseksi. Tämä ylimääräinen todennus voi tapahtua esimerkiksi puhelimeen lähetettävällä kertakäyttökoodilla.  Kortin myöntäjä tai pankki voi edellyttää lisävahvistusta, kun teet maksuja, lisäät uuden credit- tai debit-kortin tai milloin tahansa muulloin, kun kortin myöntäjä tai pankki katsoo sen tarpeelliseksi.

Google noudattaa Euroopan talousalueella toimiville pankeille ja maksujen käsittelijöille PSD2-maksupalveludirektiivissä asetettuja uusia turvallisuusvaatimuksia. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä suoraan korttisi myöntäjään tai pankkiisi.

Seuraavat vaiheet

Maksusi käsittelyn yhteydessä Google veloittaa ennalta määritetystä luottorajasta 1 euron suuruisen testiveloituksen varmistaakseen, että kertaluonteisesti käytettävä kortti toimii (kyseistä summaa ei todellisuudessa veloiteta). Kun valitset kortin luottorajan, muista lisätä veloitettavaan summaan 1 euro. Jos haluat, että kortiltasi veloitetaan esimerkiksi 300 euroa, valitse kertaluonteisesti käytettävän korttisi rajaksi 301 euroa.

Jos pankki hylkää manuaalisen maksusi, muista, että kertaluonteisesti käytettävällä luottokorttinumerolla voi olla viimeinen voimassaolopäivä. Kaikkien muiden maksun hylkäysten yhteydessä ota yhteyttä paikalliseen pankkiisi.