Løs et problem med et engangskreditkort

Et engangskreditkort er et kreditkortnummer, der kun kan bruges én gang og i et begrænset tidsrum. Det bruges sædvanligvis som et alternativ til kreditkort til at foretage onlinebetalinger. Mange banker tilbyder denne type kreditkort, hvor du genererer et engangskreditkortnummer online.

Kontakt din bank for at undersøge, om den tilbyder denne tjeneste. Det kan være et godt alternativ til en bankoverførsel, da betalinger med engangskreditkort næsten omgående krediteres på din Google Ads-konto, og dine annoncer begynder at blive vist næsten omgående.

Google Ads accepterer engangskreditkort som betalingsform, så længe de har Visa- eller MasterCard-logoet.

Sådan bruger du et engangskreditkort
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon i din Google Ads-konto.
  2. Klik på Betalingsmetoder.
  3. Brug rullemenuen til at vælge Tilføj nyt betalingskort, og angiv derefter dine kortoplysninger.
  4. Angiv det beløb, du vil foretage en betaling for, og klik derefter på knappen Foretag en betaling for at gennemgå og afslutte din betaling.

Gå til Faktureringsoversigt

Bemærk! Hvis din kortudsteder eller bank befinder sig i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, kan de kræve, at du gennemgår en ekstra godkendelsesproces, f.eks. en engangskode, der sendes til din telefon, for at bekræfte ejerskabet af dit kort.  Din kortudsteder eller bank kan kræve denne ekstra bekræftelse, når du betaler eller tilføjer et nyt betalingskort, eller i andre tilfælde hvor kortudstederen eller banken vurderer, at det nødvendigt.

Google overholder de nye sikkerhedskrav i direktiv 2 (PSD2) om betalingstjenester for banker og betalingsudbydere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte din kortudsteder eller bank direkte.

Hvad sker der herefter?

Når vi behandler din betaling, prøver vi med en debitering på 8 DKK fra den i forvejen valgte kreditgrænse for at sikre os, at engangskreditkortet virker (du debiteres ikke for dette i virkeligheden). Så når du vælger din kreditgrænse fra det pågældende kreditkort, skal du huske at lægge 8 DKK til det beløb, du vil have debiteret. Hvis du f.eks. vil have debiteret 2.400 DKK på dit kort, skal du vælge 2.408 DKK som grænse på dit engangskreditkort.

Hvis din bank afviser din manuelle betaling, skal du være opmærksom på, at dit engangskreditkortnummer muligvis har en udløbsdato. I tilfælde af andre betalingsafvisninger skal du kontakte din lokale bank.