Opret og administrer mere end én kampagne

Vidste du, at en Google Ads-konto kan indeholde helt op til 10.000 kampagner (inklusive aktive kampagner og kampagner, der er sat på pause) pr. konto, 20.000 annoncegrupper pr. kampagne og 50 tekstannoncer pr. annoncegruppe? Der kan med andre ord være rigtigt meget at holde styr på. Heldigvis kan du administrere dine kampagner og annoncer fra siderne "Kampagner" og "Annoncer og udvidelser". Du kan sågar skifte indstillinger for flere forskellige kampagner på én gang og oprette nye annoncer baseret på eksisterende annoncer.

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Hvilke handlinger kan du foretage på fanerne "Kampagner" og "Annoncer"?

Fanerne Kampagner og Annoncer er de to steder på din konto, hvor du kommer til at bruge en masse tid.

Her er blot noget af det, du kan gøre disse to steder:

• Se alt, lige fra omkostninger til klik, nemt og overskueligt.
  • Sortere kampagner og annoncer ud fra budgetter, klik og andre statistikker.
  • Foretage direkte ændringer af dine kampagner og annoncer, når du klikker på blyantikonet.
  • Få vist de indstillinger eller søgeord, der er knyttet til en kampagne eller annonce.
  • Foretage ændringer af flere kampagner eller annoncer via rullemenuen Rediger.

Kopiér kampagner

Hvis du allerede har konfigureret en vellykket kampagne, kan du bruge den til at få en god start, når du konfigurerer din næste kampagne. Det gør du ved at kopiere kampagnen og derefter redigere en af kopierne. På denne måde starter du med samme struktur og samme indstillinger for dine annoncegrupper, annoncer og søgeord.

Sådan kopierer du en kampagne

1. Log ind på din AdWords-konto på https://adwords.google.dk.
  2. Klik på fanen Kampagner.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for den kampagne, du vil kopiere.
  4. Klik på Kopiér i menuen Rediger (du kan også trykke på Ctrl+C på en pc eller på Command+C på en Mac).
  5. Klik derefter på Sæt ind i menuen Rediger (du kan også trykke på Ctrl+V på en pc eller på Command+V på en Mac).
  6. Valgfrit: Markér feltet ud for "Sæt ny kampagne på pause efter kopiering" i den dialogboks, der vises, for at oprette nye kampagner, der er sat på pause. Hvis ikke du markerer dette felt, er kampagner, der var aktive, da du kopierede dem, også aktive, når de indsættes.
  7. Klik på Sæt ind.

Du har nu en ny kampagne med samme struktur og samme indstillinger som din oprindelige kampagne. Den har dog ikke nogen kampagne-, søgeords- eller annoncehistorik. Hvis du ønsker, at begge kampagner skal være aktive, anbefaler vi, at du lader din oprindelige kampagne køre (så den fortsætter med den historik, den allerede har genereret) og redigerer den nye kampagne.

Skift indstillinger for flere forskellige kampagner på én gang

På fanen Kampagner kan du redigere individuelle kampagner direkte samt ændre indstillingerne for flere forskellige kampagner på én gang. Her er de indstillinger, der kan ændres for flere kampagner på samme tid:

• Status
  • Målretning efter sted
  • Budget
  • Kampagneslutdato
  • Annoncerotation
  • Leveringsmetode
  • Sprog
  • Annonceplanlægning

Sådan ændrer du indstillinger for flere kampagner på én gang

1. Log ind på din AdWords-konto på https://adwords.google.dk.
  2. Klik på fanen Indstillinger på siden Alle kampagner.
  3. Markér afkrydsningsfelterne ud for den kampagne, hvis indstillinger du ønsker at ændre.

Tip!

Opret et filter for kun at vise kampagnerne med de indstillinger, du ønsker at ændre. Du skal blot klikke på rullemenuen Filter, vælge de indstillinger, du ønsker at filtrere efter, og derefter klikke på Anvend. Derefter kan du vælge alle de filtrerede kampagner på én gang ved at markere feltet øverst til venstre i tabellen.
  1. Klik på rullemenuen Rediger øverst i tabellen.
  2. Vælg den indstilling, du ønsker at ændre for de valgte kampagner. Rul over "Yderligere indstillinger" for at se flere muligheder.
  3. Angiv ændringerne af den indstilling, du valgte, i det felt, der vises. Klik på Se eksempel på ændringer for at gennemgå de ændringer, du er ved at foretage. Klik på Foretag ændringer, når du er klar.

Sådan ændrer du kampagnestatus for flere kampagner på én gang

1. Markér afkrydsningsfelterne ud for de kampagner, du vil redigere, på siden Alle kampagner.
  2. Klik på rullemenuen Rediger øverst i tabellen.
  1. Vælg den nye status.

PRØV DET NU

Sådan kopierer du annoncer til en anden annoncegruppe

1. Log ind på din AdWords-konto på https://adwords.google.dk.
  2. Klik på fanen Kampagner.
  3. Naviger til fanen Annoncer.
  4. Markér afkrydsningsfelterne ud for de annoncer, du ønsker at kopiere. Derefter skal du i rullemenuen Rediger vælge Kopiér (du kan også trykke på Ctrl+C på en pc eller på Command+C på en Mac).
  5. Gå til fanen Annoncegrupper.
  6. Klik på den annoncegruppe, hvor du ønsker at anbringe de kopierede annoncer.
  7. Vælg Sæt ind i rullemenuen Rediger (du kan også trykke på Ctrl+V på en pc eller på Command+V på en Mac).
  8. Valgfrit: Markér feltet ud for "Sæt nye annoncer på pause efter kopiering" i den dialogboks, der vises, for at oprette nye annoncer, der er sat på pause. Hvis ikke du markerer dette felt, er annoncer, der var aktive, da du kopierede dem, også aktive, når de indsættes.
  9. Klik på Sæt ind.

Sortér dine kampagner og annoncer

Hvis du vil sortere dine kampagner eller annoncer, skal du blot klikke på kolonneoverskriften i den kolonne, du ønsker at sortere. Kolonner kan have forskellige sorteringsregler.  Hvis du f.eks. klikker på kolonnen Kampagner for at sortere dine kampagner, sorteres de i alfabetisk eller omvendt alfabetisk rækkefølge. Når du klikker på kolonner, der indeholder numeriske statistikker, sorteres de efter de største eller de mindste tal.

Hvilke handlinger kan du foretage på siderne "Kampagner" og "Annoncer og udvidelser"?

Siden "Kampagner" og siden "Annoncer og udvidelser" er to steder, hvor du kommer til at bruge en del tid. Du kan se disse sider ved at klikke på Kampagner eller Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre.

Her er blot noget af det, du kan gøre på siderne "Kampagner" og "Annoncer og udvidelser":

• Se alt, lige fra omkostninger til klik, nemt og overskueligt.
  • Sortere kampagner og annoncer ud fra budgetter, klik og andre statistikker.
  • Foretage ændringer direkte i dine kampagner og annoncer.
  • Få vist de indstillinger eller søgeord, der er knyttet til en kampagne eller annonce.
  • Foretage ændringer i flere kampagner eller annoncer.

Kopiér kampagner

Hvis du allerede har konfigureret en vellykket kampagne, kan du bruge den som skabelon, når du konfigurerer din næste kampagne. For at gøre det skal du kopiere kampagnen og derefter redigere én af kopierne. På denne måde starter du med samme struktur og samme indstillinger for dine annoncegrupper, annoncer og søgeord.

Sådan kopierer du en kampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for den kampagne, som du ønsker at kopiere.
  4. Klik på rullemenuen Rediger, og klik derefter på Kopiér (du kan også trykke Ctrl+C på en pc eller Command+C på en Mac).
  5. Klik på rullemenuen Rediger igen, og klik derefter på Sæt ind (du kan også trykke Ctrl+V på en pc eller Command+V på en Mac).
    • Valgfrit: Markér afkrydsningsfeltet ud for "Sæt nye kampagner på pause efter indsættelsen" for at oprette nye kampagner, der er sat på pause. Hvis ikke du markerer dette felt, er kampagner, der var aktive, da du kopierede dem, også aktive, når de indsættes.
  6. Klik på Sæt ind.

Du har nu en ny kampagne med samme struktur og samme indstillinger som din oprindelige kampagne. Den har dog ingen kampagne-, søgeords- eller annoncehistorik. Hvis du vil have, at begge kampagner er aktive, skal du lade din oprindelige kampagne fortsætte med at køre (så den fortsætter den historik, den allerede har genereret) og redigere den nye kampagne.

Skift indstillinger for flere forskellige kampagner på én gang

På fanen Kampagner kan du redigere individuelle kampagner eller ændre indstillingerne for flere kampagner på samme tid. Her er de indstillinger, der kan ændres for flere kampagner på samme tid:

• Status
  • Målretning efter sted
  • Budget
  • Kampagneslutdato
  • Annoncerotation
  • Leveringsmetode
  • Sprog
  • Annonceplanlægning

Sådan ændrer du indstillinger for flere kampagner på én gang

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger på sidemenuen til venstre på siden "Alle kampagner".
  3. Markér afkrydsningsfelterne ud for den kampagne (eller de kampagner), som du vil ændre indstillinger for.
    • Tip! Opret et filter, så du kun får vist de kampagner, som du vil ændre indstillinger for. Du skal blot klikke på rullemenuen Filter, vælge de indstillinger, du ønsker at filtrere efter, og derefter klikke på Anvend. Derefter kan du vælge alle de filtrerede kampagner på én gang ved at markere feltet øverst til venstre i tabellen.
  4. Klik på rullemenuen Rediger øverst i tabellen.
  5. Vælg den indstilling, du ønsker at ændre for de valgte kampagner.
  6. Angiv ændringerne af den indstilling, du har valgt. Klik på Se eksempel for at gennemgå de ændringer, du er ved at foretage. Klik på Anvend, når du er klar til at anvende dine ændringer.

Sådan ændrer du kampagnestatus for flere kampagner på én gang

1. På siden "Alle kampagner" skal du markere afkrydsningsfelterne ud for de kampagner, du vil redigere.
  2. Klik på rullemenuen Rediger øverst i tabellen.
  3. Vælg den nye status.

Kopiér annoncer

Sådan kopierer du annoncer til en anden annoncegruppe

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen til venstre på siden "Alle kampagner".
  3. Markér afkrydsningsfelterne ud for de annoncer, du vil kopiere, og vælg derefter Kopiér i rullemenuen Rediger (du kan også trykke på Ctrl+C på en pc eller på Command+C på en Mac).
  4. Klik på Annoncegrupper i sidemenuen til venstre.
  5. Klik på den annoncegruppe, hvor du vil indsætte de kopierede annoncer.
  6. Vælg Sæt ind i rullemenuen Rediger (du kan også trykke på Ctrl+V på en pc eller på Command+V på en Mac).
    1. Markér afkrydsningsfeltet ud for “Sæt nye annoncer på pause efter indsættelsen” i dialogboksen for at oprette nye annoncer, der er sat på pause. Hvis ikke du markerer dette felt, er annoncer, der var aktive, da du kopierede dem, også aktive, når de indsættes.
    2. Én eller flere af de annoncer, du lige har kopieret, kan allerede være en del af den annoncegruppe, du har valgt. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Opret en dublet, hvis annoncen allerede findes på destinationen", hvis du vil oprette en dublet af disse annoncer.
  7. Klik på Sæt ind.

Sortér dine kampagner og annoncer

Hvis du vil sortere dine kampagner eller annoncer, skal du blot klikke på kolonneoverskriften i den kolonne, du ønsker at sortere. Husk! Der kan være forskellige sorteringsregler for de forskellige kolonner. Hvis du f.eks. klikker på kolonnen Kampagner for at sortere dine kampagner, sorteres de i alfabetisk eller omvendt alfabetisk rækkefølge. Når du klikker på kolonner, der indeholder numeriske statistikker, sorteres de efter de største eller de mindste tal.