Få vist dine annoncer over søgeresultaterne på Google

Når brugere søger på Google, kan tekstannoncer blive vist over eller under søgeresultaterne. Højst fire annoncer kan kvalificere sig til at blive vist over søgeresultaterne.

Din annonces position på siden bestemmes af din annoncerangering, som er en kombination af dit bud, annoncekvaliteten på auktionstidspunktet (herunder forventet klikrate, annoncerelevans og landingssideoplevelse), grænseværdierne for annoncering, konteksten for personens søgning (placering, enhed, tidspunkt for søgningen, søgetermer, de andre annoncer og søgeresultater på siden og andre brugersignaler og -attributter) samt den forventede effekt af udvidelser og andre annonceformater.

I denne artikel får du nogle tips til, hvordan du forbedrer din annonces position

Husk!

Hvis du skal være kvalificeret til en placering øverst på siden, skal din annonce overholde de relevante grænseværdier for annoncerangering. De grænseværdier, der kræves for at blive vist over søgeresultaterne, er generelt større end de grænseværdier, der kræves for at blive vist under søgeresultaterne. Derfor har annoncer over søgeresultaterne normalt højere CPC end annoncerne under søgeresultaterne.

Sådan kan du gøre dine annoncer til topannoncer

Her er nogle tips til, hvordan du gør dine annoncer kvalificerede til at blive vist øverst på siden:

• Få en bedre annoncerangering: Overvej at inkludere flere relevante oplysninger om din virksomhed for at forbedre din forventede klikrate (CTR). Du kan også tilføje annoncer med udvidelser, såsom websitelinks. Få flere oplysninger.
  • Fokusér på relevans: Sørg for, at dine annoncer og landingssider er relevante for det, dine kunder søger efter. Hvis dine annoncer ikke er relevante, kan de godt blive vist alligevel, men de får ikke så mange klik og kan have en høj CPC – hvilket med tiden giver dårlig effektivitet.
  • Sørg for, at dit bud er konkurrencedygtigt: Forsøg at holde dit bud så højt, at du kan konkurrere med andre annoncører, der også byder på de samme søgeord som dig. Gennemse de estimerede bud for visning øverst på siden for at få mere viden om, hvor meget du sandsynligvis skal byde for at konkurrere om en position øverst på siden.
  • Overvåg dine kampagneresultater: Små, løbende forbedringer kan vise sig at få stor betydning på længere sigt.