Aconseguir que els anuncis es mostrin entre els de la part superior

Quan els usuaris cerquen a Google, els anuncis de text poden mostrar-se en posicions diferents en relació amb els resultats de cerca orgànica. Els anuncis de la part superior són adjacents als resultats de cerca orgànica. Normalment es mostren per sobre dels resultats orgànics principals, encara que és possible que es mostrin per sota en determinades consultes. L'emplaçament dels anuncis de la part superior de la pàgina és dinàmic i pot canviar en funció de la cerca de l'usuari.

La posició del vostre anunci a la pàgina es determina en funció del rànquing d'anunci, que és una combinació de l'oferta, la qualitat de l'anunci en el moment de la subhasta (això inclou la ràtio de clics d'entrada esperada, la rellevància de l'anunci i l'experiència a la pàgina de destinació), els llindars de rànquing d'anunci, el context de la cerca de l'usuari (ubicació, dispositiu, moment en què es fa la cerca, termes de cerca, els altres anuncis i resultats de cerca a la pàgina, i altres senyals i atributs d'usuari) i l'efecte esperat dels recursos i els altres formats d'anunci.

En aquest article us donem alguns consells per millorar la posició dels anuncis.

Recordatori

Perquè un anunci es pugui publicar a la part superior, ha d'arribar als llindars de rànquing d'anunci corresponents. Normalment, els llindars necessaris perquè un anunci es mostri entre els anuncis de la part superior són superiors als llindars necessaris perquè es mostri en altres llocs. Per això, els anuncis de la part superior solen tenir el cost per clic (CPC) més elevat que els d'altres llocs.

Com es pot contribuir al fet que els anuncis es mostrin a la part superior de la pàgina

Aquí teniu uns quants consells sobre com s'aconsegueix que els anuncis siguin aptes per mostrar-se a les posicions superiors:

• Milloreu el rànquing d'anunci: penseu a incloure informació més rellevant sobre la vostra empresa als anuncis per millorar la ràtio de clics d'entrada (CTR) esperada. També podeu crear anuncis amb recursos, com ara enllaços de lloc. Obteniu més informació.
  • Prioritzeu la rellevància: assegureu-vos que els anuncis i les pàgines de destinació siguin rellevants per a les cerques dels clients. Si no ho són, pot ser que es mostrin, però no obtindran tants clics i és possible que tinguin un CPC elevat. Això comporta un rendiment baix amb el temps.
  • Mantingueu l'oferta a un nivell competitiu: intenteu mantenir l'oferta prou alta per competir amb els altres anunciants que facin ofertes per les mateixes paraules clau. Consulteu les estimacions d'oferta per a la part superior de la pàgina i esbrineu per quant és probable que hàgiu de fer l'oferta a fi de competir per un lloc a la part superior de la pàgina.
  • Superviseu els resultats de la campanya: si feu petites millores periòdicament, podeu obtenir bons resultats més endavant.