Diferenciar els resultats de la cerca de Google i els anuncis

Quan els usuaris cerquen a Google alguna cosa que volen, troben dos tipus de resultats: els resultats de la cerca i anuncis. Els resultats de la cerca es mostren en forma d'enllaços a les pàgines de resultats de la cerca i no formen part dels programes de publicitat de Google. Els anuncis es mostren a sota de l'etiqueta "Anuncis" i poden estar emplaçats en diferents ubicacions al voltant dels resultats de la cerca gratuïts.

Vegeu destacats els anuncis i els resultats de la cerca a Google

* 1 = anuncis , 2 = resultats de la cerca

Anuncis

• On es mostren: els anuncis normalment es mostren a la vora de la pàgina (com ara a la part superior, lateral o inferior).
  • Com s'estableix la concordança: Google fa coincidir els anuncis amb la cerca d'un usuari en funció del nivell de concordança de la cerca amb les vostres paraules clau i la configuració de la campanya.
  • Com s'ordenen: els anuncis s'ordenen en funció d'una combinació entre l'oferta de cost per clic (CPC) i la rellevància.

Si encara no sou anunciant però us agradaria mostrar anuncis aquí, registreu-vos a la pàgina d'inici de Google Ads.

Resultats de la cerca

• On es mostren: els resultats de la cerca normalment es mostren al mig de la pàgina.
  • Com s'estableix la concordança: Google fa coincidir els llocs web amb la cerca d'un usuari fent servir informació com ara el text de la pàgina i els enllaços a la pàgina.
  • Com s'ordenen: els resultats s'ordenen a la pàgina en funció d'aspectes com la rellevància en relació amb els termes de cerca i la popularitat.

A banda dels enllaços als llocs web, també podeu veure resultats rellevants en un mapa, amb les ubicacions de les empreses, la informació de contacte i l'explicació de com arribar-hi. Els resultats de la cerca de Google són independents dels programes de publicitat de Google.

Passos següents